10. elokuuta 2009

Jotain valmistakin

Olen saanut valmiiksi pienet kissa- ja koira amigurumit. Nämä ystävykset on menossa siskoni tytön kavereille rippilahjoiksi. Kaikki juhlat on kyllä olleet jo, mutta ei kuulemma haittaa. Näiden teko vei aikaa, kun välillä en voinut virkata ollenkaan. Peukalonivel tuli kipeäksi liiallisesta virkkauksesta. Piti pitää taukoa, mutta nyt peukalo pelaa taas. Täytyy ilmeisesti pitää virkkaus maltillisena, eikä ahnehtia liikaa. Se vaan on niin mukavaa. Kolmaskin miniami on tulossa, mutta siitä myöhemmin.

Eilen sain pinnatuolini maalattua kokonaan ensimmäisellä maalikerroksella. Sitten pitäisi pieni välihionta tehdä ja toinen kerros maalia pintaan. Sitä en tiedä milloin sen sitten ehtii tehdä. Ehkäpä viikonloppuna. Toisen tuolin hionta on vielä kokonaan tekemättä ja nyt kun tietää miten iso homma se on, niin saa nähdä milloin sen saa aloitettua. Jos kuitenkin ennen syksyn sateita ja kylmiä, niin voisi ulkona tehdä. Toisen tuolin väri on vielä mietinnässä. Ehkäpä yllätän teidät täysin.
Ensimmäinen päivä töissä hurahti nopeasti. Neljä tuntia työtä päivässä on kyllä aika lyhyt aika, mutta todella mukavalta tuntuva aika. Ehtii tehdä vielä monenlaisia juttuja työpäivän jälkeen. Kysyntää tuntuu tällaisella kiertävällä varahenkilöllä olevan, kun ensimmäisen päivän aikana tuli jo kolme varausta. Se on vaan hyvä, niin pääsee heti työhön kunnolla käsiksi.

1 kommentti:

Flikka kirjoitti...

Hienot amigurumit! Olen itse pähkäillyt viime päivinä, minkä amigurumin tekisin koiranpennun pariksi, ne tulisivat lahjaksi tulevalle vauvalle. Kissa voisi olla sopiva pari.