8. elokuuta 2009

Maalausta ja marjanpoimintaa

Eilen tuntui tosi pahalta, kun pienemmän pojan vuoro oli mennä isänsä luo viideksi päiväksi. Hän itki ja sanoi, ettei halua lähteä. Viimein hän suostui lähtemään, kun lupasin saattaa hänet perille asti. Silti sielläkin itku tuli vielä. Minusta tuntuu, että nyt meillä on roolit vaihtuneet, kun tuon pienemmän pojan kanssa on oikeastaan hankalampaa kuin isomman. Hän on nyt välillä tosi uhmakas ja tulee ihan mieleen isomman pojan touhut saman ikäisenä. Toivottavasti ei olla samaan suuntaan menossa pienemmänkin kanssa.

Vielä olisi yksi päivä ennen töihin paluuta. Olen tietoisesti ollut ajattelematta koko asiaa. Huomenna kuitenkin joutuu vähän asiaan paneutumaan. Ja viimeinen yö ennen töitä on ollut usein huonosti nukuttu tai ainakin painajaisia nähdään. Kaikki on uutta ja työnkuva erilainen, työkavereita enemmän ja vaihtelua tosi paljon. Yritän lähteä hommaan avoimin mielin.

Tänään jatkui tuolin hionta ja pääsinpä maalaustakin aloittamaan. En vaan muistanut kuvia ottaa vaikka kamera oli mukana sitä varten. Poika keräsi viinimarjoja mummon kanssa. Hän on innostunut marjojen poimimisesta, kai se on niin konkreettista se tulos ja kehuja saa tietysti myös.

Jottei tästä tulisi ihan kuvatonta juttua, niin laitan kuvan sieltä nukkekotinäyttelystä. Tämä oli niin hauska boxi, kun se on tehty pieneen matkalaukkuun. Ihania ideoita sai sieltä ja tekisi mieli jotain aloittaa, mutta kai pitäisi ensin tehdä muut hommat alta pois. Sitten voisi keskittyä mineilyyn. Paitsi että jotain pientä kyllä täytyy vääntää aina välillä. Sellaisia välitöitä vaan...

1 kommentti:

soolomamma kirjoitti...

Aika huisia kuitenkin, että lapsi voi mennä ja menee etävanhemmalleen noinkin pitkäksi ajaksi.

Meillä ei onnistu, yksi yö on ihan maksimi ja sitäkään ei tapahdu usein. :(