16. elokuuta 2009

Minäkin tein sellaisen

Eli nyt minäkin olen tehnyt tiskirätin, en kylläkään neulomalla, kuten monet vaan virkkaamalla. Ostin jo joku aika sitten bambulankaa kaksi kerää eri väristä ja nyt virkkasin ensimmäisen tiskirättini. Annan sen äidilleni, se sopii hänen keittiönsä väreihin. Hän kyllä sanoi, ettei tuollaista raaski edes käyttää. Tuo bambulanka on sitten ihanan pehmeää ja hyvin laskeutuvaa. Siitä olisi kiva tehdä jotain muutakin.

Tässä sitten on yksi projekti. Ostin Anttilasta tuollaisen minikasvihuoneen, johon ei kyllä tule kasvihuonetta vaan roombox. Ajattelin niille nalleille tehdä puutarhan, jossa ne voivat istuskella kasvien keskellä ja puiden varjossa. Pohjalle pitäisi tehdä jostain vihreästä hapsulangasta nurmikko. Pienet puutarhavälineet löysin joku aika sitten Tiimarin tarjouksesta. Projekti etenee hissukseen ja kuvailen sitä jossain vaiheessa lisää.

2 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Nallejen puutarha! Ompa ihana ajatus. Tuolle tiskirätti asialle ei kai mitään voi. Neuloin ja virkkasin aika monta ja sitten oli itselleni sanottava että ei Leena enää yhtään tiskirättiä! Yksi blogiystävä sanoi vähän ennen ennekuin olin itseäni komentanut, että tuo tauti menee aikanaan ohi. Nyt en pidä asiaa enää tautina, jos joskus vaikka pienelle bussimatkalle lähtiessä ottaa koukun ja virkkaa vaikka yhden uuden tuliaisiksi.

Nimetön kirjoitti...

Moi
Minäkin tässä kokeilen tehdä sellaista roomboxia. Kiva katsella miten moninaisia kädentaitoja sinulla on.

Terveisin Heidi