24. elokuuta 2009

Kirjoittamista ja 24

Onneksi olo on ollut tänään parempi ja kivut alkaa hellittää. Kuulin työkaverilta, että jäykkäkouristusrokotuksen jälkeen voi olla viikonkin se pistoskohta kipeä. Joten ei mitään hätää, mullahan on vasta neljäs päivä.

Tänään oli vanhemman pojan kanssa läksynteko aika vääntämistä. Hän ei jaksanut tehdä niitä koulun jälkeen, eikä heti ruuan jälkeen, joten kun vihdoin piti ne tehdä, tuli kaveri hakemaan ulos. Sitten oli tyhmää, kun ei heti päässytkään ja vielä jäi tarinan kirjoitus myöhäisempään. Mutta kun olin kaverina ja aina kyselin, mitä seuraavaksi tapahtuu, kirjoittaminen alkoikin tuntui tosi kivalta. Tarina jäi vielä kesken, kun piti lähteä nukkumaan. Sovittiin, että tarinaa jatketaan huomenna. Poikahan ihan innostui kirjoittamisesta. Tuon innon kun saisi taas säilytettyä jonkun aikaa.

Tänään jatkuu minun yksi lempparisarja, 24, jossa voittamaton Jack Bauer seikkailee ja taistelee pahoja vastaan. En tiedä miten siihen olen koukkuun jäänyt, mutta aina olen sitä seurannut kun uusi tuotantokausi alkaa. Ja taas se alkaa, viiden minuutin päästä, joten siirryn tv:n ääreen!

2 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Kiitos, vastauksista! :)
Kysymystä taas pukkaa..

Mitäs ne kirjain- ja numeropunsselit eli meistit tai leimasimet ovat?

Kohta melkein pian olen saanut luettua blogisi ns. A-Ö:hön.

Nimetön kirjoitti...

On sun blogissa kyllä kaikkea ihmeellistä! Miten ihmeessä jotain noin pientä voi punoa, kun miniatyyri koreja? Ja, onko bambulangasta virkattu tiskirätti myös käytössä hyväksi havaittu?

Nyt olen vihdoin saanut kaiken A-Ö:hön luettua. Tuntuu siltä, että erosta ja muista hankaluuksista on jo selvitty tyynemmille vesille ja olet saanut monta monituista uutta mielekästä ja kivaa asiaa elämääsi.

Jotain jäin nyt vielä miettimään, mutta alkaa unihiekkakaveri jo heittelemään hiekkojaan. Hyvää yötä, siis!