25. heinäkuuta 2009

Ei ajanvieteongelmia

Olen minä töissäkin ehtinyt käydä, vaikka mielummin olisin ollut kotona tekemässä käsitöitä ja askartelemassa. Huomaan kyllä, että ajatukset on jatkuvasti käsitöissä. Aika on mennyt tosi nopeasti ja huomenna on jo sunnuntai ja kirppis. Kaikkea en ihan ehtinyt tehdä valmiiksi mitä olin aikonut, mutta ne saavat odottaa. Ideoita pukkaa koko ajan lisää enkä tiedä milloin niitä ehtii toteuttaa. Olen tullut niin malttamattomaksi, että ideoita pitäisi päästä heti toteuttamaan. Tässä jo aikaisemminkin myymiäni tulitikkurasioiden telineitä.

Ne on tehty servettitekniikalla ja varsinkin nuo merelliset mallit menivät heti kaupaksi.

Korurintamalla olen tehnyt nappikorviksia monenlaisista napeista. Katsotaan nyt minkälaisen vastaanoton ne saa. Sitten kaulakoruja tai oikeastaan riipuksia olen myös tehnyt vyönsoljista, vanhoista muovisista soljista joihin olen lisännyt roikkuvat osat, lasihelmiä. Kuvassa kaksi ensimmäistä valmiina ja värejä löytyy vielä keltainen, valkoinen ja vihreä.


Kuva on surkea, mutta parempaa odotellessa tuo saa kelvata. Ajattelin laittaa noihin mustan vahanauhan, sellaisen vähän pitemmän, koska nuo ovat kuitenkin aika isoja.

Vielä pitäisi tänä iltana tehdä kaksi hahtuvalangasta virkattua laukkua valmiiksi. Saa nähdä ehtiikö. Pitää muistaa ottaa myös kuva niistä. Se aiemmin tekemäni pikkulaukku meni jo. Yksi työkaveri ihastui siihen ja osti sen heti.

1 kommentti:

Leena kirjoitti...

Onhan se huomenna Mikkelin torilla kirppis. Hyvä että muistutit, minulla on kerrakin mahdollisuus kuljeskella siellä. Tulin tänne blogilistan kautta, aika pian huomasin asuvani kanssasi samassa kaupungissa, ja nyt vielä tuo muistutus kirppiksestä.
Muuten helmesi ja pienet hauskat virkkauksesi ovat viehättäviä.