2. heinäkuuta 2009

Nirinää ja narinaa

Tämä viikko on ollut aikamoista narinaa, riitelyä, kahinaa ja huutoa. Hetken menee mukavasti ja sitten kohta alkaa se inhottava poikien keskeinen kahina ja väittely. Muuten voisin antaa väitelläkin, mutta kun se tahtoo mennä sitten nyrkkien heilutteluks aika nopeesti. Aiheita riittää ja vaikkei olis aihettakaan niin väittely syntyy. Ajattelin, että ollaan oltu liikaa menossa, mutta paremmin menee just sillon kun ollaan jossain muualla kuin kotona.

Tiistaina käytiin Visulahdessa ja oltiinkin melkein 8 tuntia siellä. Pojilla oli mukavaa ja loppujen lopuksi hauskin paikka heistä oli kaikista pienin pomppulinna. Aina ei tosiaan tarvii olla ihmeellistä ja upeeta, vaan yksinkertaiset ja pienet asiat on parhaita.

Eilen käytiin pariin otteeseen uimassa tuossa lähirannalla ja vesi olikin ihanan lämmintä. Pojat innostuivat tekemään rannalle "linnoitusta", mistä vesi aina sorrutti reunat ja sitä piti korjailla kiireellä. Sitä hommaa jatkettiin myös tänään, niin ettei isompaa poikaa meinannut saada rannalta pois ollenkaan. Tänään käytiin myös Kenkäveron markkinoilla, katselemassa käsityöläisten aikaansaannoksia. Lähinnä tosiaan katselemassa, koska monia juttuja osaan itsekin tehdä, enkä sellaisia osta. Pojille puisia liikennemerkkejä sitten ostin, vaatimukset olisi kyllä olleet paljon suuremmat. Niin kuin aina.

Ei kommentteja: