6. heinäkuuta 2009

Kirppis, sadetta ja siivousta

Oltiin eilen kirpputorilla myymässä kamoja. Pojat oli aamupäivän mukana siellä, juoksentelivat kyllä ympäriinsä ja leikkivät läheisellä leikkipaikalla. Välillä kävivät kysymässä onko mitään myyty. Isompi poika nimittäin teki muutaman kännykkäkorun myyntiin. Ilma oli aika kylmä ja jopa minäkin, joka tarkenen yleensä tosi hyvin, jouduin laittamaan sukat jalkaan ja takin päälle. Päivän aikana sateli pikkusen muutamaan otteeseen ja kerran vähän kovemmin. Tavaroita joutui sitten suojailemaan muoveilla välillä. Tavaraa meni ihan mukavasti ja siis rahaakin tuli ihan kivasti.
Illalla olin kyllä ihan poikki, kun vielä raahasin tavarat kotiin. Nyt pitäis loput taas käydä läpi ja miettiä mitä vielä laittaa myyntiin ja mitä muualle. Toisen kerran mennään myyntihommiin äidin kanssa 26. päivä tätä kuuta.
Väsymystä oli niin paljon, että nukuin kellon ympäri, heräillen kyllä välillä. Oli ihanaa heräillä aamulla, kun sai kääntää kylkeä ja jatkaa unia. Niin olenkin jaksanut tänään siivoilla. Urakkaa riittää kyllä useammaksi päiväksi, mutta aion saada tämän huushollin vähän parempaan järjestykseen. Nyt kun saan rauhassa siivoilla, voin samalla katsella kaappeja ja laatikoita, mitä muuta myytävää vielä löytyisi. Astiat varsinkin tekevät hyvin kauppansa.

Ei kommentteja: