21. heinäkuuta 2009

Töitä

Työt haittaa vapaa-aikaa niin kuin sanotaan. En ollenkaan ehdi niin paljon tehdä käsitöitä, kun pitää olla täysi päivä töissä. Ja siellä on vielä tylsää, kun lapsia on niin vähän. No eipä ole onneksi kuin 3 päivää enää tällä kertaa. Sitten kaksi viikkoa vielä lomaa ja sitten alkaakin työt todella. Onneksi vain 4 tuntia päivässä. Välillä tuntuu, että minusta on tullut työtä vieroksuva, kun ei yhtään huvittaisi mennä töihin. Kai siinä on jonkunlaista pelkoa uudesta. Mutta vanhaan haluan palata vielä vähemmän. Vaikeinta kai se on tottua taas työrytmiin. Illalla pitäisi mennä aikaisemmin nukkumaan, mutta ei millään malta. Pitäisi kai ensi viikolla tai seuraavalla alkaa muuttaa rytmiä, jos vaan mitenkään onnistuu.
Sunnuntaina olen taas menossa kirpputorille myymään vanhaa ja uutta tavaraa. Nyt pitää vaan toivoa, ettei sada. Olen nimittäin luvannut tehdä muutamia tilaustöitä ensi sunnuntaiksi sinne kirppikselle. Nappikorviksia ja amigurumeja. Ne on onneksi tehty jo ja yritän vielä askarrella vähän muitakin juttuja sinne. Tuntuu vaan, että pää on taas täynnä ideoita, joita ei ehdi toteuttaa. Minulla on paksu vihko tai kirja mihin piirtelen ideani muistiin, että muistan sitten myöhemmin ne. Muuten ne unohtuvat, kun uusia pukkaa koko ajan.

1 kommentti:

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Voi Tuikku, kiva kun osallistut merihaasteeseen.
Olethan saanut oikein aimoannoksen merellisyyttä täällä minun kotikaupungissa.Kumpahan olisin tiennyt, että olette maisemissa olisin voinut toimia oppaana.
Muista seuraavalla kerralla.terveisin Pajupirtin Kaisa, odottelen innolla askarrustasi