8. heinäkuuta 2009

Taitajia ja hahtuvaa

Tänään jatkui Taitajat kartalla kierros. Ensin kävin Hiirolassa Pirtin kehräämöllä, se ei kylläkään kuulunut tuohon tapahtumaan. Ostin sieltä paksua hahtuvalankaa ja virkkasin siitä laukun.

Laukku on halkaisijaltaan 22 cm ja tuollainen pikkulaukku syntyi paksusta langasta tosi nopeasti. Mallissa siinä ei ole mitään vuoria, mutta ajattelin siihen jonkunlaisen ommella. Laukusta tulee hieman käytännöllisempi.

Seuraavaksi menin Kenkäveroon. Siellähän on monta eri puotia ja paikkaa missä käydä. Paljon ihailtavaa ja uusia ideoita omiin töihinkin. Tonttujakin oli myynnissä monenlaisia, minä ihastuin näihin.


Tällaisia samanmallisia tehtiin lasten kanssa massasta viime jouluna. Niillä oli vaan vielä parta ja silmät näkyvissä. Ne olikin hauskan näköisiä, kun jokaisella lapsella oli oman näköisensä.

Huomenna olisi tarkoitus jatkaa vielä kierrosta. Ainakin Raijan aitalla, jossa on pellavatuotteita, pitäisi käydä. Ja ehkäpä Pauliina Rundgrenin pajalla myös. Hän tekee emalikoruja. Katsotaan mitä jaksaa. Eilen illalla näpertelin vähän nappikoruja ja oikeastaan niitä voisi tänään jatkaa. Kuvailen niitä sitten kun saan enemmän valmiiksi.

Ei kommentteja: