28. heinäkuuta 2009

Lämmintä

Nallet ovat vihdoin saaneet puutarhapöydän ja sille jo aiemmin tekemäni kukkaruukun lemmikkeineen. Seuraavana olisi vuorossa pitsiliina pöydälle ja sitten vielä jotain... Onko ehdotuksia? Nyt tuntuu "vaarana" olevan se, että innostun vielä tuosta miniatyyrimaailmasta. Miten sitten aikani riittää kaikkeen mitä haluan tehdä, kun se ei nytkään tunnu riittävän! En tiedä, mutta uudesta asiasta innostuminen on aina ihanaa. Ei millään malttaisi odottaa aloitusta ja tekeminen on aina niin ihanaa.

Nyt on lämmintä, kello on kohta 23 ja ilma on edelleen ihan lämmin. Meikäläiselle vähän liiankin lämmintä, varsinkin yöllä ei tarvitsisi olla niin kuuma. Sitähän sanotaan, että hiki laiskan syödessä, mutta meillä se on ainakin hiki laiskan nukkuessa. Valittaa ei pitäisi ja vedet onkin tosi lämpimiä, joten uimassa on ihana käydä. Tänään ei ehditty uimaan, kun mentiin siskoni luo vähän huonekalujen kunnostusta aloittamaan. Mulla on siellä yksi naulakko ja 2 pinnatuolia hiottava ja maalattava. Hommaa siis riittää. Onneksi hieman on aputyökalujakin käytössä, ettei tarvitse kaikkea käsin hioa. Huomenna jatketaan ja otan sitten kuviakin projektista.

Tässä nyt kaikki värivaihtoehdot niistä vyönsolkiriipuksista, mitä minulla on myynnissä.

Sitten muitakin myynnissä olleita juttuja. Tällainen taulu, johon liimattu ukko ja akka piparkakkumuotit.Pikkutaulu, jossa sydänpiparimuotti.
Paskusta hahtuvalangasta virkattu isoäidinruutulaukku. Vuorina punainen pellavakangas pikkutaskulla.

Ei kommentteja: